Forma ditt öde, bli skaparen av diTT LIV!

SlÀpp Loss Din Kraft med "Attraktionslagen-Tack!"

Har du nÄgonsin kÀnt dig fast i tankar som verkar hindra, snarare Àn hjÀlpa?
Kanske har du suktat efter förÀndring, men kÀnt dig övervÀldigad av komplexa teorier och mystiska begrepp?

Lugn, du Àr inte ensam.
Möt "Attraktionslagen-Tack!" – din biljett till ett liv dĂ€r du styr dina tankar och formar din verklighet.

attraktionslagen-tack!

Varför VÀnta? Börja Ditt Skapande Nu!

  • ​Fast i negativa tankar? Dagarna nĂ€r negativa tankar styrde Ă€r över. Med min handbok bryter du dig loss frĂ„n den klibbiga webben av begrĂ€nsande tankemönster. Jag förstĂ„r att det kan vara utmanande att bryta den onda cirkeln, och det Ă€r dĂ€rför jag skapade "Attraktionslagen-Tack!" – för att göra attraktionslagen tillgĂ€nglig för alla, oavsett erfarenhet.
  • Din Personliga Manifestations-Arena: Efter varje kapitel vĂ€ntar en övningsuppgift pĂ„ linjerade sidor. HĂ€r blir du inte bara en lĂ€sare; du blir en skapare. Följ kapitlen och ge dig sjĂ€lv utrymme att reflektera och skriva ner dina egna tankar. Boken blir din, och du skriver faktiskt mer Ă€n jag nĂ€r du fyller de blanka sidorna. Det Ă€r dags att göra boken till din personliga manifestations-arena.
  • ​Din Biljett till Ett Liv i Flöde: "Attraktionslagen-Tack!" Ă€r inte bara en bok; det Ă€r din biljett till ett liv i flöde. Jag bjuder in dig att utforska Attraktionslagen pĂ„ ett sĂ€tt som Ă€r bĂ„de lĂ€ttförstĂ„eligt och underhĂ„llande. Med en mix av teori, exempel och humor guidar jag dig genom denna lĂ€ttlĂ€sta handbok.
  • ​Prova Innan du Gör Resan: Jag vet att du Ă€r nyfiken. DĂ€rför ger jag dig ett gratis kapitel att prova pĂ„. Ladda ner det nu och upptĂ€ck hur Attraktionslagen kan bli din bĂ€sta allierade i att omforma ditt liv.​ Och du, det kostar inget att prova! 

BestĂ€ll din kopia av "Attraktionslagen-Tack!" och lĂ„t ditt Ă€ventyr börja. SlĂ€pp loss din kraft att forma din verklighet. Skriv, reflektera, skapa – det Ă€r din bok, och det Ă€r din tid att lysa!

right-2.png

Gunilla Werkelin - Entreprenör, Designer & Coach

Vem Àr Gunilla?

FrÄn min barndom dÀr jag vÀxte upp i en skinnhög, till min högskoleutbildning inom mode, har varje kapitel i mitt liv format mitt syfte hÀr pÄ jorden.

Min insikt om attraktionslagen föddes efter jag hade gÄtt in i den berömda vÀggen, frÄn en djup kÀnsla av att nÄgot viktigt saknades. Genom min personliga upptÀcksfÀrd fann jag nÄgot kraftfullt - jag föddes in i attraktionslagen, Àven om jag inte visste vad det var. Det var under min resa tillbaka till balans och vÀlmÄende som jag började dokumentera mina insikter i en anteckningsbok.

Idén vÀxte: "TÀnk om jag haft denna bok nÀr jag startade min sökande..." Det var dÄ jag kÀnde en drivkraft att dela mina insikter med vÀrlden och dÀrmed skapades "Attraktionslagen-Tack!".

Sedan den första boken sÄg dagens ljus 2019 har jag gjort en hel del kurser, förelÀsningar, coachning och workshops. Jag Àlskar att se hur mÀnniskors liv förÀndras nÀr man vÀl kommer till insikt - att lagen om attraktion fungerar!

Inte bara en bok...

För att föra tankens kraft frÄn sidorna av boken till din vardag har jag skapat en exklusiv klÀdkollektion. Eftersom jag Àr designer i botten, blev denna förlÀngning av att hjÀlpa dig manifestera en sjÀlvklarhet!
Varje plagg Àr inte bara en del av modevÀrlden, utan ett verktyg för personlig utveckling. Tidlöst elegant och hÄllbart tillverkade i Grekland, varje söm bÀr en historia om medvetenhet och sjÀlvskapande.

Denna kollektion bÀr broderiet: "I am grateful for all I create" - en pÄminnelse att du Àr en skapare av ditt eget liv. Varje plagg blir inte bara en del av din garderob, utan en följeslagare pÄ din resa till högre sjÀlvförtroende och framgÄng.

SÄ, nÀr du bÀr dessa klÀder bÀr du mer Àn mode; du bÀr medvetenheten om din inre styrka och förmÄgan att skapa en vacker framtid. Varje plagg Àr en pÄminnelse om din egen kraft att forma och vara tacksam för allt du skapar i ditt liv. VÀlkommen att utforska denna förening av inspiration och stil, dÀr varje sida av boken blir en tanke att leva och varje plagg blir en del av din sjÀlvskapande resa.

Vill du lÀra dig attraktionslagen snabbare?

Ta genvÀgen!

21 dagars magi

LÀr dig skapa magi i livet pÄ 21 dagar!

Dröm Verksta'

Workshop som ger dig kartan

Special Erbjudande

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Utforska Djupet av Ditt Skapande med Mig

Utöver "Attraktionslagen-Tack!" och den unika klÀdkollektionen erbjuder jag en mÄngfald av möjligheter för personlig och spirituell tillvÀxt. HÀr Àr vad du kan uppleva:

  • ​Workshops: Interaktiva och engagerande workshops dĂ€r du kan tillĂ€mpa principerna frĂ„n "Attraktionslagen-Tack!" i praktiken. Skapa medvetenhet och handlingsplaner för att ta kontroll över ditt liv.
  • ​Kurser: Dyk djupt in i principerna av attraktionslagen och sjĂ€lvskapande genom strukturerade kurser. LĂ€r dig praktiska verktyg för att tillĂ€mpa dessa koncept i ditt dagliga liv och skapa positiva förĂ€ndringar.
  • ​​Coachning: Personlig coachning skrĂ€ddarsydd för dig. Utforska dina mĂ„l, överkom hinder och lĂ„t mig guida dig pĂ„ din resa mot ökad sjĂ€lvkĂ€nnedom och sjĂ€lvförtroende.
  • ​FörelĂ€sningar: Inspirerande och tankevĂ€ckande, mina förelĂ€sningar Ă€r fyllda med insikter om attraktionslagen och sjĂ€lvutveckling. Upplev kraften i ord och idĂ©er som kan förĂ€ndra ditt perspektiv.

KUND RECENSIONER

Vad lÀsarna sÀger om boken...

Tack Fina Gunilla, För denna fantastiska Bok som du har skrivit! Jag hĂ„ller pĂ„ att lĂ€sa boken. Den Ă€r lĂ€ttlĂ€st, lĂ€tt begriplig och ger sĂ„ mycket positivt! Jag Ă€r mycket nöjd, och SĂ„Ă„Ă„Ă„.. Tacksam! för denna bok och din fantastiska kompetens! Stort! Tack! Till Dej ❀. Önskar Dej!❀ Det BĂ€sta!❀

Anna

Din bok Àr bÄde vacker och kreativ, man blir glad nÀr stunden kommer till att lÀsa och fundera över innehÄllet. Funderar pÄ att köpa flera som julklappar i Är. Den Àr en bra start för sjÀlvutveckling pÄ djupet. KÀnner mÄnga som skulle mÄ gott av denna bok.
Tack för allt ditt fina arbete!

Anette

Tack har börjat lÀsa din bok och tycker den Àr bÄde rolig och upplysande har lÀst en del andra som inte har gett mig nÄgot men tror att denna Àr det jag saknat har Àven varit med pÄ ett av dina webinar som ocksÄ var trevligt att lyssna pÄ hade gÀrna varit med igen.
Stort Tack till dig!

Eva

Det Àr en mycket lÀrorik och lÀttlÀst bok, med bra bilder som gör det lÀttare att förstÄ. Den har gett mig flera Aha-upplevelser, sÄ mycket som jag har kommit till insikt med ... Men inser att jag har mycket kvar att lÀra.
Tack Gunilla för boken och all din kunskap som du delar med dig av 🩋

Martina

IFALL DU UNDRAR...

Vad Àr lagen om attraktion?

Attraktionslagen Demystifierad: FrÄgor och Svar för att Lysa Upp Din VÀg

FrÄga: Vad Àr attraktionslagen?

Attraktionslagen Àr en universiell lag om att tankar och kÀnslor formar mÀnniskors verklighet och att liknande energier attraherar varandra.

FrÄga: Kan attraktionslagen hjÀlpa till med att övervinna hinder och utmaningar?

Absolut, genom att fokusera pÄ lösningar istÀllet för problem och bibehÄlla en positiv instÀllning kan attraktionslagen hjÀlpa dig att övervinna hinder.

FrĂ„ga: Är attraktionslagen en form av magi eller övernaturlig kraft?

Nej, attraktionslagen Àr inte övernaturlig. Den bygger pÄ en av universums lagar att den inre mentala och emotionella tillstÄndet pÄverkar den yttre verklighet.

FrÄga: Kan attraktionslagen tillÀmpas pÄ olika omrÄden i livet, som karriÀr och hÀlsa?

Absolut, attraktionslagen kan tillÀmpas pÄ alla omrÄden av livet. Genom att rikta positiva tankar och kÀnslor mot specifika mÄl kan du skapa positiva förÀndringar.

FrÄga: Hur hanterar man tvivel och negativa tankar enligt attraktionslagen?

Att vara medveten om negativa tankar och tvivel Àr det första steget. Sedan kan du aktivt försöka Àndra dessa till mer positiva och konstruktiva tankar för att förstÀrka det du vill attrahera genom dina kÀnslor.

PROVLÄS BOKEN

Jag vet att du Àr nyfiken. DÀrför ger jag dig ett kapitel att prova pÄ. Ladda ner det nu och upptÀck hur Attraktionslagen kan bli din bÀsta allierade i att omforma ditt liv.

Shoppa Attraktionslagen Produkter

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Walwet AB - @2024 and beyond All Rights Reserved | Falkenberg Sweden
Webbdesign by DesignWerket